Česká biokuchařka
Kód: 78Detailní popis produktu
Průkopnické dílo z oblasti ekologického zemědělství, které přehledně informuje o přípravě jídel z netradičních domácích surovin, jako je pohanka, proso, pšenice - špalda, cizrna či bezpluchý oves. V úvodní části se dočtete o základní filozofii pěstování biopotravin, o druzích jednotlivých obilnin, v kapitole Dr. Pribiše Abeceda zdravé výživy získáte užitečné informace základních složkách potravy, jako jsou sacharidy, tuky, bílkoviny nebo vitamíny. Jednoduché recepty ve druhé části jsou doprovázeny příjemnými barevnými fotografiemi, které dokládají, že i prosté jídlo může být lahodné i „na první pohled“.Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá výživa - kuchařky |
---|---|
Podtitul: | Vaříme z biopotravin. Recepty na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny. Nakličování jako zdroj vitamínů. Celozrnné pochoutky a vegetariánské recepty. |
Autor: | Anna Michalová a kol. |
Rok vydání: | 1. vydání, 2001 |
Formát: | pevná vazba, 176 stran |
ISBN: | 80-7336-050-0 |
Vydavatelství: | Fontána |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
FONTÁNA-ESOTERA,s.r.o.
Přáslavice 8, 783 54 Přáslavice