Kineziologie a stravování
Kód: 24Detailní popis produktu
Rozumné stravování je jedním z hlavních předpokladů zdravého života – to dnes již víme téměř všichni. Proč se však mnozí lidé necítí dobře, přestože jedí zdravě? Ani konzumace plnohodnotných jídel nedokáže zabránit zvýšenému nárůstu civilizačních nemocí, například alergií. Řešení tkví v tom, že se naučíme jíst správné potraviny ve správném čase, neboť jen tak je dokáže tělo kladně přijmout a dostatečně zpracovat. Seznámíte se tak s energií jednotlivých orgánů, s jejich „pracovními hodinami“, vlivem emocí na fyziologické pochody, zdravotními účinky běžných potravin, ale také s praktickými recepty pro životní styl i kuchyni.Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá výživa - kuchařky |
---|---|
Podtitul: | Správné jídlo ve správný čas. Vnitřní hodiny orgánů. Kineziologická strava. |
Autor: | Kim da Silva |
Rok vydání: | 1. vydání, 2003 |
Formát: | pevná vazba, 144 stran |
Překlad: | Mária Schwingerová |
ISBN: | 80-7336-087-X |
Vydavatelství: | Fontána |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář